Lad os sammen
skabe boliger i særklasse

medium1

Vi har haft din virksomhed i tankerne

Bygherrer står i dag over for flere udfordringer end nogensinde før. Kombinationen af spørgsmål vedrørende de gældende regler og behovet for at skabe boligarealer på trange byggegrunde udgør en problemstilling. Heldigvis er VELUX klar til at hjælpe byggefirmaerne med at løse disse fælles udfordringer.

img3

Hvorfor ovenlysvinduer?

Dagslyset har stor indflydelse. Det afbalancerer vores døgnrytme, øger vores energi- og produktivitetsniveauer, gør os mindre afhængige af elektricitet og forbedrer i høj grad – sammen med frisk luft – vores trivsel. Ovenlysvinduer gør det muligt for dig at tilbyde dine kunder lysere og sundere boliger.

Vi bliver ofte stillet spørgsmålet: "Hvorfor ovenlysvinduer?". Men da der findes utallige grunde til at montere et ovenlysvindue, burde spørgsmålet snarere være: "Hvorfor ikke ovenlysvinduer?".

Her kan du læse om fire måder, hvorpå ovenlysvinduer øger værdien af dit nybygningsprojekt:

1
img4

Let adgang til de sundhedsmæssige fordele ved dagslys

Ovenlysvinduer har vist sig at lukke mindst dobbelt så meget lys ind som facadevinduer i samme størrelse. De frembringer også en større variation af lysniveauer, hvilket får rummet til at virke større og giver en transformerende effekt.

Ovenlysvinduer skaber rum, der er lyse, dynamiske og fulde af liv, og vigtigst af alt forbinder de boligejeren med naturen, samtidig med at de bidrager til en sund livsstil.

2
img7

Naturlig ventilation: Skab et optimalt indeklima

Det er afgørende for boligejeren, at der er en god luftkvalitet i det nybyggede hjem. Korrekt ventilation kan hjælpe med at begrænse kondensdannelse i fugtige områder af boligen såsom badeværelset og køkkenet samt kickstarte skorstenseffekten. Jo højere vinduerne er placeret, og jo større temperaturforskellen er, desto kraftigere er skorstenseffekten. Vinduerne kan også udstyres med styresystemer til indeklimaet, der overvåger temperatur, luftfugtighed og CO2 og åbner og lukker vinduet i overensstemmelse hermed.

I varme somre kan naturlig ventilation bruges til at bevare en behagelig indetemperatur. Ved ekstreme temperaturer kan man holde indeklimaet køligt og behageligt ved at blokere for varmen, inden den rammer vinduet, ved hjælp af løsninger som solgardiner og skodder.

3
Attic3

Reduceret brug af kunstig belysning: Mere bæredygtig løsning og lavere energiregninger

Når det naturlige lysindfald optimeres, betyder det, at der er mindre behov for kunstig belysning, hvilket kan reducere energiregningen betydeligt. Mængden af dagslys er naturligvis afhængig af bygningstypen og placeringen af ovenlysvinduet. Hvis du samtidig sikrer, at de rette ruder er monteret, kan du forhindre unødvendigt varmetab og reducere mængden af energi, der bruges i ejendommen. Vores arkitekter hjælper dig gerne med at placere ovenlysvinduerne, så dit boligprojekt får optimal dagslyseksponering.

4
Attic4

Øg ejendomsværdien, og sælg dine boliger hurtigere

Ovenlysvinduer er også blevet mere attraktive for boligejerne, fordi hjemmearbejde er blevet en større del af vores liv, og vores hjem nu spiller en mere væsentlig rolle i forbindelse med både arbejde og afslapning.

I takt med at vi tilbringer mere tid derhjemme, forstår vi i højere grad de sundhedsmæssige fordele ved ekstra dagslys og frisk luft. For eksempel mener 42 % af europæerne, at det er af største betydning at have masser af dagslys i hjemmet, mens 86 % tillægger det en betydning, som ligger over gennemsnittet.

Byggefirmaerne i vores netværk har givet udtryk for, at ovenlysvinduer tilfører de ejendomme, de skal sælge, en mere unik og markant forandring i forhold til andre boligforbedringer, hvilket giver dem et vigtigt salgsargument over for potentielle købere.

Byggefirmaerne i vores netværk har givet udtryk for, at ovenlysvinduer tilfører de ejendomme, de skal sælge, en mere unik og markant forandring i forhold til andre boligforbedringer, hvilket giver dem et vigtigt salgsargument over for potentielle købere.

61%

af alle boliger med mere dagslys sælges hurtigere.

Kilde: Blueoak Estates

I sidste ende er det bedre for os set fra et forretningsmæssigt perspektiv, og det er især bedre for vores kunder, som igen og igen fortæller os, hvor meget de nyder og værdsætter lyset og udsigten i deres nye hjem.

Kilde: Oak-NGate

 

Overvejer du at skille dig ud som byggefirma ved at forvandle rum til yndlingssteder ved hjælp af ovenlysvinduer?

Lad os tale sammen

Helena Pešková
Professional Housebuilder Manager