DK

Transforming spaces

SKANLUX & VELUX

Se video

Hvordan får man lys uden varme?

Skanlux har bygget over hele landet i mange år. Ambitionen har altid været at gøre tingene på en anden måde end andre byggefirmaer, og det var også tilgangen, da firmaet stod overfor at bygge et nyt hus i Jylland. Skanlux ønskede at skabe et hus, der spiller tæt sammen med naturen, og hvor lyset kan trænge dybt ned i rummene. Samtidig var man afhængig af, at energirammen skulle hænge sammen, og at huset ikke blev overophedet. Løsningen blev at kigge op.

Vi vil gerne skille os ud og blive lagt mærke til, og det er VELUX med til at gøre

Søren Rowlandson Milo, Salgsdirektør og partner i Skanlux

Skanlux-1

 

Ovenlys skaber en eksklusiv oplevelse

Skanlux og VELUX har samarbejdet i mange år. VELUX foreslog som det første at lave en dagslysanalyse og præsenterede ud fra den et forslag til placering af ovenlysvinduer. Det resulterede helt konkret i, at huset fik i alt otte ovenlysvinduer, heraf to store, brede vinduer i køkken-alrummet, der er husets hjerte. Vinduerne åbner rummet op og tilfører et fantastisk lys, der når helt ud i alle husets hjørner. Men ovenlysvinduerne skaber også en eksklusiv effekt, der kan nydes hele døgnet. For når solen går ned, er der udkig til stjernerne fra sofaen.

Samtidig spiller ovenlysvinduerne en vigtig rolle i forhold til at regulere varmen og udluftningen. Vinduerne hjælper nemlig ikke kun med at få lys ind. Når de åbnes, skaber de også en skorstenseffekt, så den varme luft kan komme ud igen. Resultatet er et lyst og rummeligt hus, der inviterer himlen indenfor, og som er yderst behageligt at være i.

Hvis vi kan lave et mere spændende hus, så har vi også mulighed for at få en højere pris for det

Søren Rowlandson Milo, Salgsdirektør og partner i Skanlux

Dagslys bliver en konkurrencefordel

Samarbejdet mellem Skanlux og VELUX rækker længere end dette hjem. Det betyder blandt andet, at byggefirmaet kan tilbyde deres kunder nogle avancerede ovenlysprodukter og anderledes løsninger, der kan bakkes op af konkrete dagslysanalyser. Det handler ikke bare om et vindue, du kan åbne for at lufte ud, for dagslyset giver ligeledes en række andre fordele. Alt sammen noget som Skanlux kan dokumentere.

Det at være tæt på VELUX og have et godt samarbejde giver os en konkurrencefordel i forhold til vores kollegaer i branchen. Når kunderne kommer ud og ser løsningerne fra VELUX ude i huset, er det med til at inspirere folk. Det handler ikke kun om lyset. Du kan sidde i sofaen og kigge på stjernerne, og det er noget, folk lægger mærke til. Det er nemt at gøre dem interesseret, når man har sådan et produkt

Jan Risbæk Olesen, Salgschef i Skanlux

Om Skanlux

Siden 2002 har Skanlux leveret arkitekttegnede sommerhuse og familiesommerhus med pool i hele Danmark. Byggefirmaet råder over egne arkitekter, byggeledere og rådgivere og samarbejder med nøje udvalgte leverandører. Indeklima og energioptimering tænkes ind lige fra starten. Det handler om både sundhed og økonomi.

Skanlux tilbyder en række funktionelle standardmodeller, som kan tilpasses kundernes ønsker. Det sikrer kunderne fleksibilitet og kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Sommerhusene bygges på grunden uden præfabrikerede løsninger og tilpasses den unikke byggegrund. Skanlux er ved kundens side hele vejen fra indledende jordbundsundersøgelse til nøglen sættes i døren.

Skanlux

 

Søger du inspiration til, hvordan dit næste byggeprojekt kan få et værdifuldt løft med ovenlysvinduer?

Så lad os få en snak om, hvordan unikt design, grønne løsninger og god markedsføring kan hjælpe os med at skabe elegante og bæredygtige hjem sammen.

 

Med venlig hilsen,

Helena Pešková
Professional Housebuilders, Nordics

Andre cases der
kunne være relevante